Vielä on kesää jäljellä

Esikoisella on koulusta vielä viikko lomaa jäljellä. Ilmat ovat välillä olleet jo aika syksyiset, ja olen ihmetellyt, miksi elokuu on Briteissä kesälomakuukausi. Loppuviikosta ilmat lämpenivät. Vaikka kasveista näkee jo syksyn lähestyvän, tuntuu taas kesältä. Olemme yrittäneet nauttia lämmöstä ja auringosta ulkoilemalla mahdollisimman paljon. Jounilla oli tänään ekstravapaapäivä töistä. Pakkasimme lounaseväät reppuun ja pyöräilimme lähialueen metsäisimpään puistoon – siihen samaan, josta keväällä löysimme metsää ja pokemoneja. Evästelimme ja lapset kahlailivat purossa. Kaipaan meren tai järven rantaan, mutta pikkuriikkinenkin vesistö on tyhjää parempi. Ja taas totesin sen, että eväsretkelle tulisi lähteä useammin. Pienellä vaivalla saa suuren ilon, eikä tarvitse mennä edes kauas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *