Laatuaikaa

Kuopus on ollut nyt tammikuussa minun kanssani kotona, koska meille ei myönnetty enää ilmaista päivähoitoa. Laitoin sen myötä avoimen opinnot syrjään ja muutenkin tavoitteeni mahdollisimman alhaalle. Olen toki järjestellyt muuttoon liittyviä juttuja ja tehnyt joitain työhakemuksia, mutta olen myös viettänyt aikaa lapsen kanssa. Pitkään homma toimikin näin, mutta tällä viikolla muuttovalmistelut ovat pitäneet minut kiireisenä ja pinnakin on ollut kireällä. Kaiken tämän vastapainoksi suunnittelimme perjantaille mukavaa yhteistä tekemistä. Suuntasimme ensin lounaalle kodikkaaseen kahvilaan, jossa on leikkipaikka, ja menimme sen jälkeen vielä kiipeilemään. Saa nähdä, milloin meillä on kuopuksen kanssa seuraavan kerran mahdollisuus viettää vastaavaa laatuaikaa kahdestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *