Kahvit ja unet lempikallioilla

Pitkästä aikaa keitin kahvit termariin, ja hainpa vielä pullankin lähileipomosta. Työnsin vaunuissa nukkuvan pienen polkua pitkin lempikallioilleni. Ihan huipulle en vaunujen kanssa päässyt, mutta hyvälle näköalapaikalle kuitenkin. Sinitiaiset huutelivat tii-si-si-si-si-si-si-si-si. Ystävänpäiväkahvit olisivat olleet täydelliset, ellei lumenkaatopaikalta olisi kuulunut jatkuvaa kaivurin ja kuorma-autojen möykkää.
Unet ja kahvit Majavakallioilla.
Unet ja kahvit Majavakallioilla.
Unet ja kahvit Majavakallioilla.
Unet ja kahvit Majavakallioilla.
Unet ja kahvit Majavakallioilla.
Unet ja kahvit Majavakallioilla.

0 Replies to “Kahvit ja unet lempikallioilla”

    1. Suosittelen tosiaan. Itsekin taas kerran ihmettelin, miksi talvella lähtee eväsretkelle niin harvoin. Lämpimät vaatteet vaan päälle ja joku istuinalusta mukaan… ja mielellään lämmintä juotavaa! Ihan parasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *