Inkivääriteellä flunssaa vastaan

Meihin iski syksyn ensimmäinen flunssa. Sopivasti flunssan kynnyksellä bongasin vinkin inkiväärillä maustetusta vihreästä teestä: haudutuksen ajaksi teen sekaan vain paloja tuoreesta inkivääristä ja valmiiseen annokseen sitten ripaus sokeria tai hunajaa. Liekö osin tämänkin tropin ansioita, mutta flunssa on osoittanut jo lieventymisen merkkejä.
Inkiväärillä maustettua vihreää teetä syksyn ensimmäiseen flunssaan.
Inkiväärillä maustettua vihreää teetä syksyn ensimmäiseen flunssaan.
Inkiväärillä maustettua vihreää teetä syksyn ensimmäiseen flunssaan.

2 Replies to “Inkivääriteellä flunssaa vastaan”

  1. Hieno teekannu sulla! Tykkään kovasti noista lasisista joissa näkee minkäväristä juomasta tulee. Ja muuten inkivääristä puheenollen, alkukesällä kun flunssa meinasi iskeä meihin, laitoin sitä hedelmä-marjasmoothieen. Toimii hyvin, ja ihanan raikasta!

    1. Teekannu on kyllä ollut hyvä hankinta – Théhuoneelta sen aikanaan ostin. Siinä mahtuu just sopivasti hauduttamaan kaksi mukillista tai yhden jättimukillisen. Ja hyvä muistutus tuo inkiväärin lisääminen smoothieen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *