Kellohallissa lounaalla

Olimme eilen Reetan, Untamon ja Uotin kanssa Kalasataman Kellohallissa lounaalla. Ajatuksena oli saada pienet nukkumaan ja syödä rauhassa aikuisten kesken. No, ihan niin ei käynyt, mutta onneksi paikka oli mitä parhain olla lasten kanssa!
Untamolle ja Uotille oli omat eväät. Minä ja Reetta päädyimme molemmat kookos-currywokkiin. Maukasta se oli, mutta parasta antia oli miljöö, alkusalaatti, seura sekä poikkeaminen normiarjesta.
Kellohallissa lounaalla.
Kellohallissa lounaalla.
Kellohallissa lounaalla.
Kellohallissa lounaalla.
Kellohallissa lounaalla.
Kellohallissa lounaalla.

0 Replies to “Kellohallissa lounaalla”

  1. oi, miten ihanaa päästä seuraamaan teitä blogista! Jee!
    Mä en ole vielä käynyt Kellohallissa, vaikka kauheasti sitä on kehuttu. Pitää ottaa asiaksi lähiaikoina. 🙂
    Voikaa hyvin. <3

    1. Kiitos Dorit! Jo oli aikakin saada tämä blogi pystyyn! Suosittelen Kellohallia, ja yhä on mielessä teillä kyläily. Pitääpi palailla siihen. Voikaa te myös hyvin!

  2. Kivaa, että perustit blogin! Eka postaus lupaa hyvää – kauniita kuvia ja suloisia minityyppejä! Meillä on ollut tarkoituksena käydä testaamassa Kellohallin brunssi, kun se tuossa ihan hollillakin on, mutta jotenkin se on unohtunut. Hyvä kun muistutit paikasta!

    1. Kiitos kannustuksesta! Kellohallia tosiaan voin suositella, vaikka brunssin laadusta en tiedäkään. Lapsia ajatellen löytyy monia syöttötuolejakin, tilaa touhuta, äänet hukkuu hallin akustiikkaan sopivasti ja vessoissa potat. Ja ihan pelkän miljöön takia haluan itse vielä palata paikkaan uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *