Maanantaiaamujen pelastus

Joka maanantai meidän lähileikkipuistossa järjestetään vapaaehtoisvoimin lapsiperheiden soppakuppila. Silloin puistosta löytyy leikkiseuraa ja lounasaikaan kylätalolla on tarjolla soppaa omakustannehintaan. Jokainen tekee vuorollaan ison ruokasatsin, josta rittää kaikille. Soppakuppila on ainakin meidän perheelle maanantaiden pelastus: viikko alkaa kivalla ohjelmalla eikä ruokaakaan tarvitse heti miettiä. Tänään oli niin aurinkoista ja lämmintä, että korkkasimme tämän kevään osalta ulkoruokailukauden. Kevät!

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Soppakuppila Tuhkimon leikkipuistossa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *