Leikkejä ja kinastelua

Nyt, kun Lyylikin on yli kaksivuotias ja juttelee kaikki asiansa, sisarukset leikkivät ilahduttavan paljon yhdessä. Aivan kaikki leikit eivät onnistu, mutta etenkin kotileikit, eväsretket, uimaleikit ja vastaavat miellyttävät molempia. Toistaiseksi lapsilla ei ole täällä Englannissa juuri muita leikkikavereita kuin toisensa. Tilanne on ollut samanlainen jo monta viikkoa, ja se on alkanut vaikuttaa leikkien sujumiseen. No, toki muutenkin leikit luistavat välillä paremmin ja välillä huonommin. Kiva leikki voi yht’äkkiä kääntyä riidaksi, tai toinen pahoittaa jostain mielensä. Omat hermoni ovat säännöllisesti koetuksella, kun yritän ratkoa solmuja ja viilentää tunteita. Ja juuri, kun myrkypilvet ilmaantuivat, ne ovatkin jo poissa ja leikki on taas käynnissä. Etenkin sellaisina hetkinä iloitsen, että heillä on toisensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *