Turistina Birminghamissa

Olemme asuneet uudessa kotikaupungissamme kuukauden päivät. Yhä välillä tuntuu kuin olisimme vain vuokranneet asunnon Airbnb:n tai jonkun muun vastaavan kautta ja leikkisimme, millaista onkaan asua eri maassa. Omat kotikulmat ovat jo melko tutut, mutta Birminghamissa riittää meille ihmeteltävää vielä pitkäksi aikaa. Viikonloppuna lähdimme keskustan humputuksiin. Hyppää mukanamme bussin kyytiin ja matkaa bussin toisessa kerroksessa Harbornen läpi pääkirjaston pysäkille. Pienen kävelymatkan päässä on ilmainen museo (Birmingham Museum and Art Gallery), jonka teehuoneessa – kuten lukuisissa muissakin täkäläisissä ravitsemusliikkeissä – voi nauttia brittiläisen aamiaisen mihin kellon aikaan tahansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *