He kasvavat!

Kun esikoinen oli pariviikkoinen vauva, otin perhekuvan, josta lähti jokavuotisen perhekuvan perinne. Esikoisen ollessa kolmekuukautinen alkoi toinen säännöllinen kuvausprojekti. Kuvasin hänet mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta voisin helposti ottaa vastaavan kuvan myöhemminkin. Eilen otin uusimmat kuvat tähän kuvasarjaan. Esikoisesta on nyt kasassa yhdeksän kuvaa ja kuopuksesta kuusi. Toivon, että he suostuvat kuvattaviksi täysi-ikäisyyteen saakka, niin saan hienon ikäsarjan kummastakin aikaiseksi.

Esikoinen 3 kk:

Esikoinen 6 kk:

Esikoinen 1 v:

Esikoinen 1,5 v:

Esikoinen 2 v:

Esikoinen 3 v:

Esikoinen 4 v:

Esikoinen 5 v:

Esikoinen 6 v:

Kuopus 3 kk:

Kuopus 6 kk:

Kuopus 1 v:

Kuopus 1,5 v:

Kuopus 2 v:

Kuopus 3 v:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *