Ihana Kew Gardens

Suomalaiset ystävämme ovat kesälomalla Lontoossa. Eks’tempore pyysin Uotille koulusta päivän vapaata ja hyppäsin lasten kanssa junaan. Vietimme ystävien kanssa päivän Lontoon kuninkaallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa (Royal Botanical Gardens, Kew). Rakastan kasvitieteellisiä puutarhoja! Niiden rauhaa, kauneutta ja kasvilajien kirjoa. Kew Gardens oli valtava. Vaikka vietimme puutarhassa useita tunteja, ehdimme nähdä vain pienen siivun kaikesta, mitä puutarha pitää sisällään. Lapsille olisi riittänyt pelkkä valtavien puiden siimeksessä leikkiminen ja evästely, mutta saimme houkuteltua heidät myös kävelyreitille puiden latvojen tasoon, leikkipuistoon sekä mehiläispesää esittävään taideteokseen (The Hive).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *