Rullaluistelun alkeet

Eilen Suomi-koululla oli normaalin ohjelman lisäksi sekä presidentinvaalien ennakkoäänestys että kirppis. Esikoinen bongasi kirppikseltä heti rullaluistimet. Itse äkkiseltään pidin niitä liian pieninä ja yritin estellä luistinten ostamista. Puoliso kuitenkin jaksoi auttaa kunnollisessa sovittelussa, ja totesimme, että luistimet mahtuvat ainakin vähän aikaa. Olipa onni! Harvoin pari puntaa on tullut käytettyä näin onnistuneesti. Jo vuorokauden aikana esikoinen on ollut luistimilla ainakin viisi kertaa. Meidän takapihalla on pieni pläntti kivetystä, ja siinä hän itsekseen harjoittelee. Tänään aikamoisesta vesikelistä huolimatta menimme myös lähimpään leikkipuistoon treenaamaan. Kun kunnon jäille ei pääse, on rullaluistelu hyvä korvike.

Lapset oppivat kyllä juttuja huimaa vauhtia! Yhdistin eilen ja tänään kuvaamani videopätkät, ja jo vuorokaudessa kehitys näkyy selvästi. Ehkä ei mene kovinkaan kauaa, kun uskallan päästä esikoisen jo skeittipuistoon luistelemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *