Vihdoinkin uudessa kodissa

Lensimme viikko sitten Birminghamiin. Tavarammekin saapuivat perjantaina paikalliseen varastoon. Asunnon etsintä oli sen verran haastavaa, että tartuimme ensimmäiseen asuntoon, joka oli kelvollinen ja jota kukaan ei napannut nenämme edestä. Eilen – kuuden hotelliyön jälkeen – pääsimme vihdoin muuttamaan. Kaikki on vielä ihan sekaisin, mutta tuntuu ihanalta asettua. Väistelemme laatikoita, nukumme siskonpedissä, lapset leikkivät kahdestaan takapihalla ja esikoinen pukeutuu aina tilaisuuden tullen kirppikseltä löytyneeseen Frozen-mekkoon. Täälläkin on sama tunne kuin aina uudessa kodissa: miten tavarat asettuvat paikoilleen, kuinka löydän yöllä vessaan ja miten saamme lähiympäristön haltuun. Tästä se alkaa.

 

2 Replies to “Vihdoinkin uudessa kodissa”

  1. Onnea uuteen kotiin! Muistathan tehdä osoitteenmuutos lehden tilaajapalveluun?
    Ruoho ei täällä tosiaankaan viheriöi kuten siellä, ja pakkanen kiristyy huomenna yli kymppiin stadissakin.
    Terv. Anu toimituksesta

    1. Kiitos Anu! Hyvä, kun muistutit osoitteenmuutoksesta. Täälläkin tänä aamuna kuura maassa. Terveiset Helsinkiin! T. Emilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *